(2016-09-04 22:33:00) Mooie winst van A-elftal bij ERC Hoeilaart
Op het kunstgras van Hoeilaart kon ons A-elftal een volwassen prestatie neerzetten en in extremis nog de 3 punten meekapen.

In het begin van de match was Hoeilaart het meest aanvallend en ook wel scherp. Maar al spoedig namen wij de match in handen. Toch werd het 1-0 rond de 20e minuut.

Ons meesterschap resulteerde in de gelijkmaker van Vince die een scherpe voorzet van Tom kon binnenduwen. Een afgekeurd doelpunt en ook de paal stond dan nog in de weg om de leiding te nemen.

De tweede helft gingen we verder op ons elan en op 10 minuten voor tijd werd ons meesterschap beloond met de 1-2 via Vince op een schitterende voorzet van Kamal. Enkele kansen op 1-3 werden niet benut....

Tegen alle logica in kon Hoeilaart toch nog gelijkkomen in de 89e minuut via een penalty. Maar in de 92e minuut kon Thomas nog een lange bal van Jitse tegen de netten duwen. En zo namen we toch nog de punten mee, meer dan verdiend....

Komende week topper op Kampenhout !!

Zaterdag kon ook onze jonge B-ploeg een mooie prestatie neerzetten tegen het veel meer ervaren Kumtich. De vele toeschouwers kregen een match op een hoog niveau, waar Bierbeek halfweg de tweede helft ongelukkig achter kwam. In een slotoffensief konden we toch nog gelijkmaken.

Proficiat aan onze A en B ploeg .
print

This site is created by <d-signs>. Copyrights 2005-2006