(2016-10-04 23:12:32) Kledij afspraken
Bijna iedereen heeft zijn volledig kledijpakket nu gekregen (met uitzondering van wat polo's en ook nog de pakketten van sommige van de recent aangesloten spelers).

We willen dan ook nog eens de kledijafspraken samenvatten en in herinnering brengen...en dan gaat het eigenlijk uitsluitend over de wedstrijden (tenzij individuele ploegen ook nog afspraken gemaakt hebben bovenop de club afspraken).

Gelieve er wel voor te zorgen dat vanaf de winter zijn intrede doet (half november) er niet meer met korte broek of Tshirt zonder mouwen getraind wordt.

We verwachten dat alle spelers die zich aanbieden om wedstrijden te spelen, effectief een KHO voetbaltas hebben en met donkergroene Jako voetbalkousen spelen. Uiteraard komen ze toe in trainingspak met daarboven, als het kouder wordt, eventueel de shellvest die mee in het pakket zat.

Iedere speler moet ook een dondergroene Jako ziptop sweater hebben (wedstrijd opwarming als het kouder wordt).

Zowel de ziptop als de voetbaltas en kousen zijn te koop bij KHO Bierbeek (donderdagavond tussen 18u en 19u30 typisch).

Na de wedstrijd wordt de polo gebruikt om samen te komen in de kantine.

Ook de groene polo's en de Jako T-shirts zijn te koop op de club of kunnen bij onze kledijsponsor JM Sport worden besteld.

Op wedstrijddagen met regenweer, zien we ook allerlei exotische kleuren regenjasjes bovenkomen....dat is absoluut niet de bedoeling. Op wedstrijddagen mogen enkel de KHO regenjasjes gebruikt worden, die ook deel waren van het pakket.

We hopen dat dit helpt om als club eenvormig voor de dag te komen.
print

This site is created by <d-signs>. Copyrights 2005-2006