(2017-01-07 23:26:24) Procedures bij afgelastingen
Vermits koning Winter nu in het land is, lijkt het ons nuttig om de afspraken mbt afgelastingen nog eens te publiceren. Ook omdat er nu een reglementswijziging is, die aan de thuisploeg het recht geeft om tot 3 uur voor de start de match af te gelasten.

1. Algemene afgelasting

Dit wordt gepubliceerd op de site van de voetbalbond www.footbel.com - competities - afgelastingen. Als je dus ziet dat er een risico is op een algemene afgelasting, kan je best daar gaan kijken. Wel opletten, naargelang de ploeg moet je lezen bij 'Brabant' of bij 'Nationaal'.

Indien er mogelijkheid is om een vervangingsprogramma te bouwen, wordt dit op de KHO Site en Facebook expliciet vermeld. Je kan dan best regelmatig eens een kijkje nemen op de site en/of facebook. De meeste trainers zullen zelf nog wel zorgen voor een SMS, maar je moet vooral de website en/of facebook in het oog houden.

Denk er wel aan dat in de meeste gevallen de wedstrijden van A en B elftal wel zullen doorgaan.


2. Afgelasting training

Zal slechts uitzonderlijk gebeuren. Dat wordt aangekondigd ten laatste om 12u30 op woensdag of om 15u30 op de andere dagen, via Website en/of Facebook. Dus bij twijfel daar even gaan kijken.


3. Afgelasting door de club (nieuw reglement)

Voor wedstrijden op verplaatsing worden de TVJO/Trainers/afgevaardigden door de voetbalbond geinformeerd (maar het kan dat dit pas is 3 uur voor het matchbegin). De trainers of afgevaardigde zullen dan per SMS hun spelers verwittigen.

Voor de thuiswedstrijden hebben we het zelf in de hand. Daar zullen we ten laatste vrijdagavond om 19u beslissen voor de zaterdagvoormiddag matchen en zaterdagmorgen om 9u voor de zaterdagnamiddag matchen. Ook in dat geval zullen de speler van hun trainer/afgevaardigde een SMS krijgen.
print

This site is created by <d-signs>. Copyrights 2005-2006