(2018-03-27 23:31:11) Komend seizoen nieuwe TVJO bij KHO Bierbeek
Jullie hebben ondertussen wel vernomen dat Bart Cums na dit seizoen binnen de club niet langer actief zal zijn als TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding). Wij danken Bart voor zijn inzet en werk van de voorbije jaren en zijn hem zeker erkentelijk dat hij de komende weken nog zijn taken verder ter harte zal nemen tot het einde van het seizoen.

Bij deze willen we jullie graag op de hoogte brengen dat de kandidatuur voor TVJO van Gilbert DEVOS unaniem werd aanvaard door het directiecomité.

Gilbert heeft veel ervaring in de voetbalwereld, kent de club ondertussen zeer goed en heeft de vereiste voetbal diploma’s. Hij heeft als trainer en TC (Technisch Coördinator bovenbouw) altijd uitstekend werk geleverd en we zijn ervan overtuigd dat hij de functie van TVJO ook perfect zal uitvoeren.

We zullen hem als club bestuur en medewerkers ook de vereiste ondersteuning geven om zeker te zijn dat KHO Bierbeek de ingeslagen weg op vlak van de jeugdopleiding verder zal bewandelen en als dusdanig een op alle vlakken zo kwalitatief mogelijke jeugdopleiding blijven bieden.

We wensen Gilbert dan ook heel veel succes in zijn nieuwe functie.
print

This site is created by <d-signs>. Copyrights 2005-2006